Käyttäjätunnukset

Oppilaan käyttäjätunnukset

Mankkaan koulun oppilaat saavat tällä hetkellä neljät tärkeimmät tietokonetunnukset.


Wilma

Wilman käyttäjätunnus on pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi (joissain tapauksessa myös etunimi.x.sukunimi, jossa x on toisen nimen ensimmäinen kirjain) Tarvittaessa voit itse palauttaa unohtuneen salasanasi Wilmassa.

Huom! Huolehdithan, että sinulla on ilmoitettuna Wilmaan toimiva sähköpostiosoite, jotta salasanan palauttaminen tarvittaessa onnistuu!


Office365

Microsoftin käyttäjätunnuksilla voi kirjautua kirjaston kannettaville tietokoneille. Lisäksi niiden avulla voi käyttää maksutta kotona Microsoftin ohjelmia kuten Word, Excel tai Powerpoint. Microsoftin tunnukset ovat muotoa etunimi.sukunimi@edu.espoo.fi

Jos olet unohtanut salasanasi, voit ottaa yhteyttä seuraaviin henkilöihin: Pietari Mikkonen, Nina Ala-Ojala.


Google Apps for Education (Chromebook)

Googlen ja Chromebookin käyttäjätunnukset ovat pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@eduespoo.fi

Chromebookin käyttäjätunnukset voi palauttaa ryhmänohjaaja tai aineenopettaja.


Huoltajan käyttäjätunnukset

Huoltajat saavat koulusta oman Wilma-huoltajatunnuksen. On ehdottoman tärkeää, että tätä tunnusta ei koskaan anneta oppilaalle, sillä sen avulla mm. selvitetään oppilaan poissaolot. Lisäksi viestintä hoidetaan pääasiassa Wilman kautta. Wilmassa huoltaja voi lisäksi tarkastella lapsensa lukujärjestystä, ottaa yhteyttä opettajiin, vastata kyselyihin ja vastaanottaa koulun tiedotteita. Wilmassa on mahdollista laittaa tulemaan erillinen viesti-ilmoitus omaan sähköpostiin, jolloin kaikista koulun viesteistä tulee ilmoitus.

Kadonnutta tai unohtunutta huoltajatunnusta voi kysyä tarvittaessa rehtorilta tai apulaisrehtorilta, mikäli sen palauttaminen Wilman kautta ei onnistu.